Met een groot gezin en een drukke zaak kunnen wij bij Slagerij Sylvie steeds rekenen op een correcte, flexibele en vriendelijke service. Met dagverse, kwaliteitsvolle producten en gerechten kunnen wij genieten van gezonde en evenwichtige voeding.

Daarnaast is de traiteurdienst van Sylvie voor ons telkens een feest... Een snel telefoontje vanuit de file en het eten staat al klaar bij aankomst. Mooi, lekker, gemakkelijk én met de glimlach gratis erbij. Zelfs als afhalen niet mogelijk is, brengt de 'Sylvie-camionette' het eten naar ons toe. 

Dank aan het voltallige team en aan chauffeur Antoine in het bijzonder!
De familie D'hondt
Voor mijn cateringbedrijf, waarbij het vlees vanop de Oklahoma BBQ de nadruk geniet, ben ik altijd op zoek naar verse en goede producten. Zo ben ik blij dat ik voor zowel grotere als kleinere feesten kan rekenen op het kwaliteitsvlees van Slagerij Sylvie. Daarnaast kan ik ook telkens de bereide producten heel erg appreciëren.

Met de motivatie en gedrevenheid van Slagerij Sylvie kan ik gerust vertrekken naar events, ook al wordt er net dat ietsje meer gevraagd.
Lorenzo Castelli - Culinairstream
Slagerij Sylvie is een uitstekende beenhouwerij met een uitgebreide keuze aan specialiteiten. Altijd supervers én de klantvriendelijkheid is top!

Voor mij is Slagerij Sylvie, zonder twijfel, de beste beenhouwerij van Oudenaarde.
Marijke
Wij zijn zeer tevreden om een beenhouwerij zo dicht bij huis te hebben. Eentje waar ze volgens onze kleinkinderen echte vleesjes hebben, waar er een ruime keuze is aan dagelijkse kost, waar we terecht kunnen voor een lekker biefstukske, ... Wij komen zeker en vast met veel plezier langs voor het superlekkere kalfsgehakt.

Altijd welgekomen voor een vriendelijke babbel. Je voelt in de winkel nog de sfeer van een échte buurtwinkel, waar men elkaar nog kent en met elkaar spreekt. Het is de sfeer én de glimlach van Sylvie die het hem doet...
Carine De Wijn